Tjänster

Du kan alltid mejla Skrivguiden om du har frågor, vill ha tips eller behöver hjälp med ett skrivprojekt. Mitt namn är Johan och jag besvarar alla mejl personligen. Hör av dig helt gratis och få ett personligt svar 😀

Skrivguiden erbjuder dock fler betaltjänster. Genom att beställa någon av dessa hjälper du till att hålla Skrivguiden vid liv. Stort tack för ditt stöd! 😀

Korrekturläsning – 500 kr. per 5000 ord

  • Jag korrläser dina noveller, faktatexter eller hela romaner.
  • Detaljerade korrektioner, eliminering av stav- och grammatikmissar samt förslag på omformuleringar.
  • Skicka din text i ett Word-dokument till jozii89@gmail.com
  • För kortare texter betalar du först när jobbet är klart! För längre texter och kompletta manus betalar du halva summan nu, halva när arbetet är utfört.

Jag är utbildad journalist och har ett öga för detaljer. Jag lovar dig ett grundligt utfört arbete.

Blogganalys – 499 kr.

Har du en hemsida eller en blogg? Nyfiken på vad första reaktionen är från dina läsare? För en fast summa får du en komplett analys.

  • Första intrycket: hur reagerar dina läsare när de besöker din sida för första gången?
  • Det visuella: kommentarer på bilder, typsnitt och bloggens överliggande känsla och visuella identitet.
  • Navigering: är din blogg lättförståelig, genomarbetad och med tydliga menyer? Gör du ”reklam” för dig själv genom att göra det enkelt att hitta äldre inlägg och inspirera besökare att stanna kvar?
  • Innehåll: Är det tydligt vad din blogg handlar om, har den en röd tråd, har du en egen röst och ett intressant innehåll?
  • Personliga kommentarer, positiv feedback och konstruktiv kritik, konkreta förbättringsförslag.

Beställ en blogganalys genom att mejla Skrivguiden. Inkludera en länk till din sida och om du önskar feedback på någon specifik punkt får du gärna berätta mer om det 🙂 Betalning sker via Paypal först när analysen är klar.

Vem står bakom Skrivguiden?

Mitt namn är Johan och det är jag som driver Skrivguiden. Det har jag gjort ideellt sedan 2009. Jag är utbildad journalist, hobbyfotograf och har på senare år arbetat inom turismbranschen. Jag har bland annat skrivit boken Livet som reseledare och den engelskspråkiga intervjubloggen Read an Interview.

Annonser

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: